Master en Data Science in Health

Máster y Postgrado

     

Septiembre 2021

  

60 ECTs

  

Financiado. Beca. Promoción

Descripción

Els avenços tecnològics dels últims anys en les ciències de la salut i la digitalització de l’entorn sanitari generen devessalls de dades (big data) de diferent tipologia que provenen dels més diversos dispositius, sensors, aparells mèdics, registres clínics, mòbils personals, etc. Aquestes dades tenen una tipologia i estructura diverses, i representen un important, i necessari, desafiament tècnic a l’hora d’explotar-les. Aquests avenços posen de manifest la necessitat urgent de formar experts capaços d’extreure significat d’aquestes dades en salut i donar-los valor per a les institucions sanitàries.

Aquest nou màster, que tindrà una durada d’un any lectiu (60 ECTS), formarà professionals amb capacitat d’analitzar dades sanitàries per a la recerca i gestió utilitzant les tècniques més avançades (data miningbusiness analíticsmachine learningdeep learning, etc.). A més a més, s’utilitzarà diferent programari estadístic (R, SQL, Phyton, Power BI, Hadoop, NoSOL, etc.)  per donar solucions i ajudar en la presa de decisions intel·ligents basada en les dades i per millorar la salut de la població.

La programació del Màster dotarà els alumnes amb els coneixements necessaris més demanats dins de l’àmbit laboral de la recerca i gestió en salut. Té com a objectiu aprofundir especialment en l’estadística avançada aplicada en salut, salut pública, epidemiologia i gestió sanitària basada en dades. D’altra banda, la majoria d’assignatures d’aquest màster utilitzen programari específics de la ciència de dades, incloent, per tant, un alt contingut en programació.

En resum, aquest màster convertirà els alumnes en líders de la quarta revolució industrial en el sector sanitari.

Objetivos

Durant la realització d’aquest màster, es pretenen els objectius educatius següents:  

  1. Formar els alumnes en conceptes d’estadística avançada
  2. Donar a conèixer tècniques avançades de Data Science aplicades a la salut
  3. Formar en programari estadístic i de Data Science per a la recerca i gestió sanitària
  4. Capacitar els alumnes per fer recerca en Salut Pública, Epidemiologia i Recerca Clínica amb grans bases de dades
  5. Formar els alumnes en la interpretació i comunicació de resultats científics
  6. Capacitar els alumnes per a la gestió sanitària amb grans bases de dades 
Al final, amb el procés d’ensenyament-aprenentatge, es desenvoluparà un perfil de professional amb capacitat per aportar solucions als desafiaments que suposa la recerca i la gestió sanitària amb grans bases de dades.

Requisitos

Professionals diplomats/ades o graduats/ades en:

  • Ciències (Matemàtiques, Estadística, Enginyeries de dades, Física, Informàtica, etc.)
  • Ciències de la Salut (Bioenginyeria, Ciències Biomèdiques, Bioquímiques, Biociències, Microbiologia, Medicina) amb gran interès per l’anàlisi de dades.

Convocatorias

Inicio: Septiembre 2021

Financiación

La Universitat no ofereix beques per a estudis de tercer cicle. Per obtenir ajuts econòmics per als vostres estudis, us heu de dirigir a institucions alienes a UIC Barcelona. Finançament: UIC Barcelona té convenis amb diferents entitats bancàries per al finançament del curs en condicions preferents. Qui vulgui consultar les condicions de finançament ho pot fer en el document adjunt: Resum del finançament de màsters, postgraus i doctorats (enllaça a document). Descomptes: 5% de descompte per a membres Alumni. A més a més, alguns col·lectius poden disposar de descomptes especials en programes determinats, que s’especifiquen en cada fitxa.

Profesores

Coordinación
Dr. José María Martínez Sánchez y Dra. Cristina Lidón Moyano 

Lugares

Sant Cugat del Vallés

 

Pide que te informen sobre Master en Data Science in Health

En virtud de lo dispuesto en la normativa de protección de datos (RGPD y LOPD GDD) le informamos que el responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en el presente formulario es Infoempleo, S.L. quien los tratará en base a la ejecución del contrato entre las partes y a tu consentimiento, con las siguientes finalidades respectivamente: (i) prestarte los servicios solicitados siendo la base legal para este tratamiento la relación contractual que nos vincula y (ii) remitirle comunicaciones comerciales cuando y en los términos que los haya aceptado a través de las correspondientes casillas. Tus datos podrán ser compartidos con prestadores de servicios que deban tener acceso a estos datos en virtud de la prestación de servicios así como a terceros cuyos servicios nos solicites y a otras entidades del Infoempleo para fines administrativos internos. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional sobre privacidad.

Al hacer click en el botón “Infórmate” declaras conocer y entender la política de privacidad de Infoempleo, S.L.

Validando datos

Máster y Postgrado

     

Septiembre 2021

  

60 ECTs

  

Financiado. Beca. Promoción


EN AVANZA EN TU CARRERA TE AYUDAMOS  

En Avanza en tu Carrera tenemos más de 50.000 cursos para ti. Te orientamos y asesoramos para que elijas tu formación. Elige la opción que más te interese: Formación Profesional, Oposiciones, Grados, Postgrados y mucho más.

ÁREAS MÁS SOLICITADAS  

BUSCA TUS CURSOS EN TU PROVINCIA