Máster en dirección y gestión de empresas (MBA)

Universitat de Girona

 • – Preparar potencialment al professional per accedir a la direcció general i dirigir la seva pròpia empresa.

  – Oferir una visió integral i completa de la direcció de l’empresa avui, en l’actual context econòmic, internacionalitzat i canviant, sense oblidar el lligam amb l’entorn de les comarques gironines i català, i un enfocament particular a la PIME.

  – Aportar capacitat de lideratge, desenvolupament professional i competències directives clau: creativitat, innovació, iniciativa per a la presa de decisions, treball en grup i direcció d’equips.

  – Traslladar les eines per comprendre l’entorn competitiu empresarial d’una manera pràctica i per crear nous models de negoci adaptats en aquest nou context. Adquirir els coneixements necessaris en àmbits com l’estratègia, la innovació, el màrqueting, la gestió econòmica i financera de l’empresa, les operacions o la internacionalització, entre molts altres.

  – Compartir valors imprescindibles en el desenvolupament d’un professional, des de la responsabilitat social de l’empresa, fins als valors necessaris per desenvolupar-se en qualsevol equip humà.
 • – A professionals amb una carrera professional consolidada en un càrrec de gestió que vulguin adquirir aquelles competències necessàries per treballar en l’àmbit de les activitats relacionades amb l’administració i la gestió d’empreses. Experiència professional mínima de cinc anys.

  – A responsables d’empreses familiars que hagin d’assumir la seva gestió o emprenedors que vulguin desenvolupar les competències per dur a terme la seva idea de negoci.

  De l’experiència de les anteriors edicions podem dir que el perfil mitjà que participa en el Màster és el d’un professional amb més de 30 anys i que en l’actualitat ocupa càrrecs intermedis, directius o de gestió de projectes en empreses gironines de tots els sectors.
 • Convocatorias

  Inicio: Octubre
 • Lugares

  Girona

IEP. Instituto Europeo de Posgrado

Máster y Postgrado
A distancia / Online.
14 meses. 1.500 horas.
Junio 2018
A Consultar

Solfor

Máster y Postgrado
A distancia / Online.
2.075 horas.
Todo el año
2.416 €/curso

Euroinnova

Máster y Postgrado
A distancia / Online.
700 horas.
Todo el año
999 €/curso

Vértice Business School (Formación Bonificada)

Máster y Postgrado
A distancia / Online.
1 años. 60 ECTs.
Convocatoria Abierta
3.450 €/curso
También podemos ofrecerte otras alternativas similares a este curso
Ir arriba