Oposiciones a Guardia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona

MasterD

Oposiciones

A distancia / Online. Semipresencial en Barcelona y Lleida

Consultar.

Todo el año

A Consultar

 • Vols ser guàrdia urbana? Formar part de la guàrdia urbana et suposa feina fixa per a tota la vida. Aconsegueix la teva plaça com a guàrdia urbana a l´Ajuntament de Barcelona.

  Rebràs una atenció personalitzada per part de professors i orientadors. Ells resoldran tots els teus dubtes i et guiaran i assessoraran durant l´estudi. El nostre sistema d´estudis flexible et permetrà estudiar al teu ritme. Comptem amb un elevat índex d´aprovats. Ens avalem més de 20 anys d´experiència preparant opositors amb èxit amb una formació de qualitat.

  Informa´t ja sobre la propera convocatòria i treballa per a l´ajuntament de Barcelona en la guàrdia urbana!.

  Preparación de las pruebas físicas 
 • -Tenir la nacionalitat espanyola.

  -Estar en possessió del títol de graduat en educació secundària, graduat escolar, formació professional de primer grau, equivalent o superior.

  -Fer una alçada mínima d’1.70 m els homes i 1.60 m les dones.

  -No patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.

  -No estar inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques, ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de l’Administració Pública, ni haver estat condemnat per delicte. Serà aplicable el benefici de la rehabilitació si s’acredita el corresponent document oficial.

  -Declaració jurada per la qual es compromet a portar armes.

  -Posseir els permisos de conduir vehicles de la classe A-2 i B i BTP.

  -Es publica una taula d'exclusions mèdiques que has de comprovar. És motiu d'exclusió el tenir tatuatges visibles amb la uniformitat dequalsevol de les funcions i Unitats de la Guàrdia Urbana de Barcelona (recorda que l'uniforme de la unitat "platjes" és un pantaló bermudes i samarreta de màniga curta).
 • Temario

  Et proporcionem tots els mitjans per superar amb èxit les oposicions de guàrdia urbana a Barcelona: professors altament qualificats, temaris específics, preparació de l’entrevista personal, simulacres d’exàmens i una atenció individualitzada.

  Tot això unit als nostres anys d’experiència t’ajudaran a aconseguir la teva plaça fixa de guàrdia urbana a l’Ajuntament de Barcelona. Informa’t ja sobre l’accés i la convocatòria emplenat el formulari!
 • Convocatorias

  Inicio: Todo el año
 • Lugares

  Barcelona, Lleida
 • Metodología

  ESTA OPOSICIÓN CUENTA CON:

  -CLASSES EN DIRECTE Sessions en directe amb el teu professor

  -PREPARA L'ENTREVISTA PERSONAL Ens basem en casos reals

  -SIMULACRES D'EXAMEN Similars als exàmens oficials

  -VIDEOCLASSES 24 HS Accés a totes les classes en video

  -PREPARACIÓ PROVES FÍSIQUES Sistema Personal Trainer 360
 

¿Te interesa el curso?
Pide que te informen sobre Oposiciones a Guardia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en el presente formulario es Infoempleo, S.L. quien los tratará en base a la ejecución del contrato entre las partes y a tu consentimiento, con las siguientes finalidades respectivamente: (i) prestarte los servicios solicitados siendo la base legal para este tratamiento la relación contractual que nos vincula y (ii) remitirle comunicaciones comerciales cuando y en los términos que los haya aceptado a través de las correspondientes casillas. Tus datos podrán ser compartidos con prestadores de servicios que deban tener acceso a estos datos en virtud de la prestación de servicios así como a terceros cuyos servicios nos solicites y a otras entidades del Grupo Vocento para fines administrativos internos. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional sobre privacidad.

Al hacer click en el botón “Infórmate” declaras conocer y entender la política de privacidad de Infoempleo, S.L.

Validando datos

También podemos ofrecerte otras alternativas similares a este curso
  AENA
  Administración Autonómica
  Administración Local
  Administración Pública
  Administración de la Seguridad Social
  Administración del Estado
  Archivos, Bibliotecas y Museos
  Bomberos y Protección Civil
  Cajas y Bancos
Ir arriba