Oposiciones Mossos d'Esquadra

MasterD

Oposiciones

A distancia / Online. Semipresencial en Barcelona y Lleida

Consultar.

Todo el año

A Consultar

 • T´agradaria treballar a la policia autonòmica de Catalunya? Supera les oposicions de Mossos d´ Esquadra amb MasterD. Ser mosso d‘esquadra comporta una carrera professional amb un bon salari i una ocupació fixa.

  Aquesta és la teva oportunitat. S´han produït canvis en els requisits físics per a mossos d´esquadra: ara només s´exigeix una alçada mínima d´1,65 m per als homes i d´1,60 m per a les dones. A més, a les proves físiques s´han suprimit els exercicis de flexió de braços i tracció general.

  Actualment els mossos d´esquadra treballen com a policia integral en el camp de la seguretat ciutadana, de la policia judicial, administrativa i científica, entre d´altres.

  Anima´t i treballa com a mosso d´esquadra, trobaràs l´ambient perfecte per desenvolupar-te com a persona i com a professional.

  El Cos de Mossos d´Esquadra és un cos jove, ja que pocs dels seus integrants superen els 40 anys. També cal destacar que el 15% dels seus components són dones.

  Con la preparació de les oposicions per mosso d´esquadra tindràs la possibilitat d´entrar en un cos que s´encarrega, entre d´altres, de la seguretat ciutadana, la vigilància d´edificis i dependències de la Generalitat de Catalunya, la vigilància d´espais públics, la policia administrativa i judicial, inspeccionar activitats relacionades amb el medi ambient i el patrimoni cultural, col´laborar amb policies locals, etc.

  Comença avui mateix a estudiar amb MasterD i aconsegueix la teva plaça a los mossos d´esquadra.  

  • Tenir la nacionalitat espanyola.

  • Estar en possessió del títol de batxillerat equivalent o superior.

  • Tenir 18 anys.

  • Fer una alçada mínima d’1.65 m els homes i 1.60 m les dones.

  • No estar inclòs en el quadre d'exclusions mèdiques de la convocatòria.

  • No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques, ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de l'Administració Pública, ni haver estat condemnat per delicte. Serà aplicable el benefici de la rehabilitació si s'acredita el corresponent document oficial.

  • Declaració jurada per la qual es compromet a portar armes.

  • Posseir el permís de conduir vehicles de la classe B, en vigor, o permisos equivalents.


 • Convocatorias

  Inicio: Todo el año
 • Lugares

  Barcelona, Lleida
 

¿Te interesa el curso?
Pide que te informen sobre Oposiciones Mossos d'Esquadra

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en el presente formulario es Infoempleo, S.L. quien los tratará en base a la ejecución del contrato entre las partes y a tu consentimiento, con las siguientes finalidades respectivamente: (i) prestarte los servicios solicitados siendo la base legal para este tratamiento la relación contractual que nos vincula y (ii) remitirle comunicaciones comerciales cuando y en los términos que los haya aceptado a través de las correspondientes casillas. Tus datos podrán ser compartidos con prestadores de servicios que deban tener acceso a estos datos en virtud de la prestación de servicios así como a terceros cuyos servicios nos solicites y a otras entidades del Grupo Vocento para fines administrativos internos. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional sobre privacidad.

Al hacer click en el botón “Infórmate” declaras conocer y entender la política de privacidad de Infoempleo, S.L.

Validando datos

También podemos ofrecerte otras alternativas similares a este curso
  AENA
  Administración Autonómica
  Administración Local
  Administración Pública
  Administración de la Seguridad Social
  Administración del Estado
  Archivos, Bibliotecas y Museos
  Bomberos y Protección Civil
  Cajas y Bancos
Ir arriba